0
Your Cart

Rólunk

Afari Karolina vagyok, a Caroline’s shito készítője. Édesapám ghánai, édesanyám magyar. Magyarországon születtem és nőttem fel, főállásban trade marketingesként dolgozom. Származásom révén mindig is foglalkoztatott, hogy valamit át tudjak adni itthon a ghánai kultúrából, illetve egy saját termék, márka, vállalkozás gondolata mindig is érdekelt. A shito számomra egy teljesen alapvető étel volt, amit otthon rendszeresen fogyasztottunk.

A párom és barátaink shito imádata vezetett rá, hogy ezzel érdemes lenne foglalkozni és a shitot szélesebb körben megismertetni, elterjeszteni. Nem szerettem volna, ha a shito “csak” egy ghánai különlegesség lenne Magyarországon. Ezért a koncepció az lett, hogy magyar termőföldön, általunk megtermelt vöröshagyma, fokhagyma adja az alapját és a shito kistermelői készítményként került a fogyasztók asztalára.

Aki először megkóstolja, hamar a “függője” lesz, mert a shito nem csak csíp, hanem gazdag ízvilága megízesít bármilyen ételt. Remélem ezen sorok olvasója is hamar fogyasztója lesz a Caroline’s shito-nak.

Karolina